Glutenfria banan- och blåbärsmuffins

by Mikaela Bjerring on 9 mars, 2015 · 0 comments

in Bakning, Blogg, Glutenfri kost, Glutenfritt, Hälsosammare sötsaker, Kost, Laktosfri kost, Livsmedel, Livsmedel - Hälsokost, Recept

Här följer ett recept på himmelskt goda banan- och blåbärsmuffins. De är glutenfria, innehåller inget vitt socker och kan ätas med gott samvete.

Glutenfria banan- och blåbärsmuffins

Ingredienser (10 st):

Så här gör du:

Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Blanda mandelmjöl, bakpulver, vaniljpulver och havsalt i en skål. I en annan skål så mosar du bananerna och blandar i ägg och olja. Rör ihop innehållet av de båda skålarna och tillsätt sedan valnötter och blåbär. Klicka ut innehållet i muffinsformar och grädda i ca 20 min.

Här hittar du alla hälsokostlivsmedel



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: