Härliga oljor från Eco Modern Essentials

by Mikaela Bjerring on 4 oktober, 2016 · 1 comment

in Blogg, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Australiensiska märket ECO Modern Essentials tillverkar naturliga och ekologiska produkter för kropp och ansikte. Idag tänkte jag tipsa om deras senaste tillskott i sortimentet som är produkter för hud som behöver fukt, stramas upp, få ökad spänst och lyster. Underbara produkter som gör skillnad.

eco-modern-essentials

Organic Coconut Body Oil

Organic Coconut Body Oil är en kroppsolja som bland annat innehåller kokosolja, rosmarinolja, nattljusolja och vanilj. Som med alla oljor bör du massera in den på fuktig hud för att den snabbare och lättare ska absorberas. Oljan har en behaglig doft som lämnar huden väl återfuktad och mjuk hela dagen. En riktigt härlig kroppsolja.
eco modern essentials kokos kroppsolja

Organic Cellulite Body Rub

Organic Cellulite Body Rub är en kroppsolja som innehåller extrakt och oljor som har fördelar för hud med celluliter och som behöver stramas upp. Ekologiska extrakt från geranium, enbär och rosmarin ökar cirkulationen och främjar hudens elasticitet. Du kan med fördel torrborsta huden innan du duschar. Massera sedan in oljan ordentligt på fuktig hud så absorberas den på några minuter. Känns underbar på huden och får den definitivt att kännas mer spänstig.
eco modern essentials - cellulitolja

Organic Coconut Face Oil

Organic Coconut Face Oil är en ekologisk ansiktsolja, ett serum som återfuktar väldigt bra utan att kännas fet. Jag upplevde en uppstramande effekt och att huden fick en fin lyster. Produkten innehåller bland annat kallpressad kokosolja, rosmarinolja och nattljusolja som vitaliserar huden och stödjer hudens naturliga skyddsbarriär. Applicera några droppar på väl rengjord hud medan huden fortfarande är fuktig från ansiktsvattnet. Doftar underbar och känns riktigt härlig på huden.
eco modern essentials - ansiktsolja kokos

Lite kort om de aktiva ingredienserna

Rosmarinolja används i hudvård för sin renande och upplivande effekt. Det är en olja som ökar blodcirkulationen och inom aromaterapi används den flitigt på slapp, trött, blek och åldrande hud som behöver återfå sin vitalitet.

Nattljusolja är rik på fettsyran GLA och är därför en uppskattat olja i hudvård. Det är en olja som ger huden lyster och perfekt för hud som behöver återfå sin elasticitet. Den ger fukt och näring och absorberas snabbt av huden.

Enbärsolja har förmågan att öka blodcirkulationen och inom aromaterapi beskrivs den som en helande och renande olja som tar ner svullnad. Enbär är bland annat mycket uppskattad i kroppsvårdsprodukter för celluliter och åderbråck.

Kokosolja är rik på näring och fettsyror som är flitigt använd i hudvårdsprodukter för att göra huden mjuk och smidig. Det är en balanserande olja som håller huden väl återfuktad hela dagen.

Geraniumolja verkar balanserande, renande, sammandragande och antiseptisk för huden. Det är en olja som används för de flesta hudbesvär och som är uppskattad i produkter för celluliter och hud som behöver få nytt liv.

Återförsäljare av Eco Modern Essentials hittar du här

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Eva oktober 24, 2016 kl. 10:50

Jag älskar C-vitamin serumet från detta märket. Känns riktigt härlig på huden. Dessa har jag inte provat ännu. 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: