Recept på glutenfritt nöt- och fröknäcke

by Mikaela Bjerring on 10 mars, 2016 · 3 comments

in Bakning, Blogg, Glutenfri kost, Glutenfritt, Kost, Laktosfri kost, Mjölk- och laktosfritt, Recept, Recept - Övrigt, Vegetariskt, Vetefritt - Sockerfritt

Detta nöt- och fröknäcke är äggfritt, glutenfritt och laktosfritt. Det är väldigt lätt att göra och smakar riktigt gott. Den enda nackdelen med detta fantastiska knäckebröd är att det tar slut alldeles för fort.

Glutenfritt nöt och fröknäcke

Detta behöver du:

Sätt ugnen på 150 grader. Grovhacka macadamianötter och cashewnötter. Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt oljan och det kokande vattnet och rör om ordentligt. Låt svälla i 15 minuter. Bred ut tunt på två plåtar med bakplåtspapper och grädda i ca 90 minuter. Låt svalna på galler och bryt sedan upp i lagom stora bitar.

Alla ingredienser i receptet hittar du här

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Days by Johanna mars 10, 2016 kl. 20:20

mums så gott

Svara

2 Laila H mars 18, 2016 kl. 11:05

Vad gott! Älskar fröknäcke.

Svara

3 Kristine mars 23, 2016 kl. 20:51

Vad gott det lät att ha nötter i, det har jag aldrig provat! Gör annars fröknäcke ofta.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: