Så kan du reducera mörka ringar under ögonen med kaffe

by Mikaela Bjerring on 27 oktober, 2016 · 0 comments

in Blogg, Huskurer - Husmorstips, Naturlig skönhet

Lider du av mörka ringar och påsar under ögonen? I så fall följer här ett tips om hur du med hjälp av kaffe och ett par andra ingredienser kan reducera problemet markant.

reducera-morka-ringar-under-ogonen-och-pasar-under-ogonen

Kaffe eller koffein kan i dag hittas i mängd olika skönhetsprodukter och används ofta vid olika SPA-behandlingar. Inte minst är det en uppskattad ingrediens i produkter för att strama upp huden och för att reducera celluliter. Det är de antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaperna som man utnyttjar samtidigt som koffeinet verkar sammandragande och främjande för blodcirkulationen.

När det kommer till att reducera mörka ringar och påsar under ögonen så är det just koffeinets sammandragande effekt på de små blodkärlen och dess förmåga att förbättrar blodcirkulationen som gör det så effektivt.

Ögonmask med kaffe

Blanda ihop alla ingredienser och applicera ett tjockt lager under ögonen. Låt verka i ca 20 minuter innan du sköljer av.

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: