Nyttigare variant av chokladbollar

by Mikaela Bjerring on 19 september, 2015 · 3 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Recept, Sockerfritt

Här är ett recept på en hälsosammare variant av chokladbollar som inte innehåller något vitt socker eller mjölkprodukter. Snabba och enkla att göra och dessutom gudomligt goda.

Hälsosammare chokladbollar recept

Detta behöver du:

Så här gör du:

  1. Kärna ut dadlarna om de inte redan är kärnfria.
  2. Mixa alla ingredienser i en matberedare tills du fått en massa som håller ihop. Har du ingen matberedare så går det utmärkt att finhacka dadlarna och sedan blanda ihop alla ingredienser i en skål.
  3. Gör runda bollar av smeten i önskad storlek.
  4. Doppa bollarna i choklad som du smält i ett vattenbad eller rulla dom i kokosflingor. Jag gjorde båda alternativ och använde mig av Nutri-Nick's mörka och sockerfria choklad. Snabbt, enkelt och himmelskt goda!

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Stina september 20, 2015 kl. 20:28

Mums! Vad gott ska prova att göra dem nästa helg! 🙂

Svara

2 Maria A september 20, 2015 kl. 20:29

Tack för receptet 🙂

Svara

3 Marita N. september 27, 2015 kl. 15:25

Åh, så gott det ser ut och låter. Sparar receptet 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: