Recept på pesto med vetegräs

by Mikaela Bjerring on 4 september, 2014 · 0 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Frukt-Grönt, IFD - Antiinflammatorisk kost, Kost, Kosttillskott, Livsmedel, Olja-Fett, Recept, Superfoods, Vegansk kost

Hemmagjord pesto med vetegräs, hampafrön och hampafröolja som är rik på näringsämnen så som enzymer, vitaminer, mineraler, klorofyll, aminosyror, och essentiella fettsyror. Det är en god och smakrik pesto som passar till en stor variation av maträtter som ett alternativ till klassisk pesto.

Recept på pesto med vetegräs

Detta behöver du:

Gör så här:

Mixa Basilikan, vetegräspulvret, hampafröna, vitlöken och hampafröoljan i en matberedare eller med hjälp av en handmixer tills allt är väl blandat, men fortfarande lite chunky. Tillsätt sedan den rivna parmesanosten eller cashewnötterna och krydda med salt och peppar.

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: